Welkom » Zomer '22

'SUMMER 2022' IS COMING.

Of je nu een paar keer een zomer-citytrip gaat doen of zalig 'languit' gaat liggen luieren aan een zonovergoten strand...'of' dat je gezellig ergens op de camping gaat genieten van je welverdiende vakantie?

DANSEN kan 'tussendoor' altijd van de Donderdag tot en met Zondag in de maanden Juli en Augustus van 2022 bij DCW-Driel.

DansCentrum Wijgers aan het Sosabowskiplein 2 gaat deze zomermaanden van 3 juli tot en met 29 augustus 'tijdens  de zomervakantieperiode, weer starten met haar ZOMERCURSUS-PROGRAMMA 'voor iedereen'.

Dus! zat je al op dansles bij DCW of ben je à passant die b.v. enkele weken in de regio Overbetuwe (GLD.) op een camping vertoefd? 

Of is jouw vaste dansschool gesloten tijdens de zomermaanden en wil je tussendoor toch blijven trainen/oefenen met je danspartner 'of' wil je gewoon voor het eerst kennis komen maken met deze gezellige dansschool 'en/of' voor het eerst samen met je partner startten met dansen? Of zoek je een gezellige locatie om op Zaterdagavond 'uit te gaan' stijldansen?

Je ziet het! ...er zijn redenen te over om ook in de zomermaanden van 2022 met de voetjes van de vloer te gaan op het 140 M² metende dansparket bij DansCentrum Wijgers in Driel (Overbetuwe-GLD.)