Welkom » Nieuws

We gaan weer inschrijven !!!!

Wil jij weer instromen of heb je nog nooit les gehad , ben je van harte welkom in de dansschool.

kijk op het lesrooster augustus voor onze aangepaste openingstijden!

U kunt altijd een gratis kennismakingsles meedoen.

Heb je het lesrooster al gezien? deze is te vinden onder het kopje dansles.

In de gehele vakantie periode betaal je gewoon per les , dus als je nog op vakantie gaat doe je de lessen die je er niet bent gewoon niet mee.

Dit kan omdat het allemaal om opfris lessen gaat .

Tot snel in de dansschool.

Informeer gerust op voorhand per Email, Telefoon of WhatsApp naar het 'voorlopige' lesrooster voor het nieuwe lesseizoen 2021. Want ook in 2021 staan wij iedereen weer met raad en daad bij voor het aanleren van een vrolijke ChaCha, een swingende Jive of een strakke Tango. De Cuban Salsa komt ook voorbij 'of' misschien lijkt het LaBlast®CardioFitness sportprogramma jou wel wat? Ondanks dat wij straks opnieuw 'een verplichte sluiting' er zo 1,2,3 voorlopig niet meer aan zien komen, hanteren wij gedurende de gehele Vakantie-periode géén vooruitbetaling van lesgelden of een vast abonnement, en betaal jij je dansles dus voorlopig gewoon alleen per genoten lesuur. Wel zo fair, toch !...


Voor alle dansles-clubs is er een D.C.W. video WhatsApp-groep waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Wij 'proberen' daar dan wekelijks het aangeleerde lesmateriaal op te plaatsen, zodat jij thuis rustig nog even de aangeleerde pasjes terug kunt kijken. Alle videobeelden en beeldrechten blijven eigendom van de dansschool en zijn enkel bedoeld voor diegene die deelnemen binnen de vermelde WhatsApp groep(en). Willekeurig kopiëren, delen en verspreiden 'buiten' die privé-videogroepen is dan ook nooit toegestaan zonder toestemming van DansCentrum Wijgers.


Zoek jij naar de juiste dansmuziek om op te oefenen of om gewoon naar te luisteren? Wij hebben voor jullie al een enorme collectie dans(bare) muziek geselecteerd. Netjes in de juiste danscategorie ingedeeld en eenvoudig online te beluisteren via Spotify. Ga naar Spotify (Gratis) en schrijf in de zoekbalk: Danscentrumwijgers en klik op volgen... De rest wijst zich dan vanzelf.

 https://open.spotify.com/user/danscentrumwijgersRating: 4.5454545454545 sterren
11 stemmen
Rating: 4.2727272727273 sterren
11 stemmen

Rating: 4.0967741935484 sterren
62 stemmen