• ☃❆Wij bij DCW wensen iedereen een fijne, warme en liefdevolle Decembermaand toe❆ ☃
  • Het nieuwe dansles-seizoen start in de 2e week van Januari '23☃❆

NIEUWS 16.10.2022 ; Corona Gerelateerde Mededeling;

Beste Dansers, Dansleerlingen en Dansbezoekers.

Het najaar '22 is begonnen en ook de winter staat wel weer voor de deur. Géén paniek dus, maar gepaste bedachtzaamheid.

"Alles op basis van vrijwilligheid".

Wees alstublieft zo vriendelijk om ook bij 'milde klachten' c.q. 'verkoudheidachtige klachten' altijd en liefst voorafgaand aan uw bezoek aan de dansschool eerst een 'COVID-zelftest' uit te voeren.

Mocht u niet in het bezit zijn van zo'n COVID-zelftest?, dan kunt u bij de entree van de dansschool om zo'n test vragen 'voordat' u de danszaal betreed! Met deze *beperkte  'test-service' hopen wij, dan samen met u, het Corona-virus zo goed als mogelijk buiten onze deuren te houden. *Op=Op.

Eenmaal binnen, in de dansschool, bent u verzekerd van een Optimaal Werkend Ventilatiesysteem en HEPA-filtratie van alle binnenlucht.

Onze hygiëneprotocollen zijn méér dan optimaal en met uw 'vrijwillige medewerking' via de "TEMPRA-SCAN met ALCOHOL-DISPENSER ZUIL" in de entreehal, kunnen we deze optimale hygiëne 'samen met uw hulp' ook relatief makkelijk zo houden.... Helpt u alstublieft ook mee?

 

UW POLS ENKELE CENTIMETERS VOOR HET SCANNER OOG HOUDEN VOOR UW TEMPERATUUR. U HOEFT DEZE  SCANNER DUS  'NIET' AAN TE RAKEN.

*Bij groen licht en één signaaltoon is uw temperatuur prima in orde, maak gebruik van het desinfectiepompje en kunt u daarna gewoon doorlopen.

*Bij rood licht en drie signaaltonen is er een buitengewone temperatuursverhoging geconstateerd.

Bij rood licht probeert u eventueel nogmaals of een tweede scan te maken welke misschien een ander positiever meetresultaat oplevert? De eerste meting en evt. tweede meting kunnen 0.1 graden Celcius afwijken en is afhankelijk van de binnentemperatuur op moment van meting.

Is er sprake van een tweede 'te hoge meting' dan mag u er vanuit gaan dat de middels deze zéér betrouwbare laser temperatuurscanner uw gemeten temperatuursverhoging 'resoluut. is.


Informeer gerust op voorhand per Email, Telefoon of WhatsApp naar het lesrooster voor het nieuwe lesseizoen 2022. Want ook in 2022 staan wij iedereen weer met raad en daad bij voor het aanleren van een vrolijke ChaCha, een swingende Jive of een strakke Tango. De Cuban Salsa komt ook voorbij 'of' misschien lijkt groepsfitness LaBlast®  jou wel wat?


Voor alle dansles-clubs is er een D.C.W. video WhatsApp-groep waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Wij 'proberen' daar dan wekelijks het aangeleerde lesmateriaal op te plaatsen, zodat jij thuis rustig nog even de aangeleerde pasjes terug kunt kijken. Alle videobeelden en beeldrechten blijven eigendom van de dansschool en zijn enkel bedoeld voor diegene die deelnemen binnen de vermelde WhatsApp groep(en). Willekeurig kopiëren, delen en verspreiden 'buiten' die privé-videogroepen is dan ook nooit toegestaan zonder toestemming van DansCentrum Wijgers.Rating: 4.5384615384615 sterren
13 stemmen
Rating: 4.2727272727273 sterren
11 stemmen

Rating: 4.0967741935484 sterren
62 stemmen