Welkom » Nieuws

Informeer gerust op voorhand per Email, Telefoon of WhatsApp naar het lesrooster voor het nieuwe lesseizoen 2022. Want ook in 2022 staan wij iedereen weer met raad en daad bij voor het aanleren van een vrolijke ChaCha, een swingende Jive of een strakke Tango. De Cuban Salsa komt ook voorbij 'of' misschien lijkt groepsfitness LaBlast®  jou wel wat?


Voor alle dansles-clubs is er een D.C.W. video WhatsApp-groep waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Wij 'proberen' daar dan wekelijks het aangeleerde lesmateriaal op te plaatsen, zodat jij thuis rustig nog even de aangeleerde pasjes terug kunt kijken. Alle videobeelden en beeldrechten blijven eigendom van de dansschool en zijn enkel bedoeld voor diegene die deelnemen binnen de vermelde WhatsApp groep(en). Willekeurig kopiëren, delen en verspreiden 'buiten' die privé-videogroepen is dan ook nooit toegestaan zonder toestemming van DansCentrum Wijgers.


Zoek jij naar de juiste dansmuziek om op te oefenen of om gewoon naar te luisteren? Wij hebben voor jullie al een enorme collectie dans(bare) muziek geselecteerd. Netjes in de juiste danscategorie ingedeeld en eenvoudig online te beluisteren via Spotify. Ga naar Spotify (Gratis) en schrijf in de zoekbalk: Danscentrumwijgers en klik op volgen... De rest wijst zich dan vanzelf.

 https://open.spotify.com/user/danscentrumwijgersRating: 4.5833333333333 sterren
12 stemmen
Rating: 4.2727272727273 sterren
11 stemmen

Rating: 4.0967741935484 sterren
62 stemmen